Statiegeldactie Harmonie en Drumband St.Agnes Bunde

Op zaterdag 14 januari organiseert de jeugd van Harrmonie en drumband St.Agnes een grote statiegeldophaal actie in Bunde. Deze statiegeld ophaalactie staat geheel in het teken van de jeugdleden van de harmonie en drumband en is bedoeld om extra activiteiten en de jeugdopleiding mee te bekostigen. 

Frisdrank en bierflessen 
Het enige dat nodig is zijn lege statiegeldflessen van frisdrank of bier. Ook kratten kunnen ingeleverd worden. Het ophalen van de flessen zal op zaterdag 14 januari tussen 10.00 en 15.00 uur gebeuren. De jeugdleden vragen, om de flessen voor 10.00 uur buiten aan de deur te zetten. Staan er geen flessen aan de deur, dan wordt er aangebeld.
 

Lees vorig bericht

Receptie Prins Ron en Prinses Desiree druk bezocht

Lees volgend bericht

Winter keert terug: vrieskou en sneeuw