Vijftien Brievenbussen verdwijnen in Meerssen

Post NL gaat het netwerk van brievenbussen in Nederland aanpassen. Brievenbussen die weinig worden gebruikt gaan verdwijnen of worden verplaatst. Zo worden brievenbussen geplaatst bij winkelcentrums, supermarkten, zorgcentra en aan het begin van woonwijken.
 
Gemeente Meerssen
In de gemeente Meerssen betekent dit, dat er 15 brievenbussen gaan verdwijnen en één brievenbus op een nieuwe locatie komt. De vervanging van de brievenbussen is 9 januari gestart en moet op 10 maart voltooid zijn. Bewoners ontvangen drie weken van te voren op het huisadres een brief met informatie over de verandering van de brievenbus in hun woonwijk. 

Voor iedereen bereikbaar
Het uitgangspunt van PostNL is: dat brievenbussen voor iedereen bereikbaar blijven. Ook voor mensen die wat minder goed ter been zijn. Brievenbussen bij zorginstellingen en verlaagde brievenbussen blijven om die reden dan ook staan. Bij het bepalen van de locaties houdt Post NL rekening met de afstandseis voor brievenbussen zoals vastgelegd in de Postwet.

Lees vorig bericht

Winter keert terug: vrieskou en sneeuw

Lees volgend bericht

5×11 Jubileum weekend voor CV De Kuutebieters