Cultureel Café Meerssen in Geulle

De Stichting Kunst, Cultuur, Erfgoed en Toerisme organiseert na een succesvol eerste Cultuur Café in november in Meerssen een tweede Cultuur Café in Geulle.

Doel Cultuur café
Het Cultuur Café is om kennis te nemen van elkaars initiatieven en plannen op het gebied van kunst en cultuur. Hierdoor worden bestaande initiatieven versterkt of ontstaan er nieuwe initiatieven. Wethouder Van Rijswijk en beleidsambtenaren zijn tijdens de tweede bijeenkomst aanwezig en staan open voor contact over plannen op het terrein van Kunst, Cultuur, Erfgoed en Toerisme.

Plaats en tijd
Het Cultuur Café wordt gehouden op vrijdag 27 januari  en begint om 16.00 uur bij Cultureel Centrum Geulle/Café De Göällenaer  Hulserstraat 77 6243 BM Geulle. Mensen die willen deelnemen of vragen hebben maar nu verhinderd zijn en het op  prijs stellen deel te nemen aan het derde Cultuur Café  op 31 maart, kunnen dit laten weten per e-mail aan jos.kester@home.nl

Lees vorig bericht

Stelling: Bent u voor of tegen het legaliseren van wietplantages ?

Lees volgend bericht

Start nieuwbouw unilocatie Stella Maris Collegea