Kloompezitting wederom succesvol

Bovenstaande zou zomaar de kop kunnen zijn van het bericht na 12 februari want dan is bij café Bo de jaarlijkse Kloompezitting. Als het de Kloomp lukt komen zij net terug van de LVK finale (10 februari) en diverse optredens door heel Limburg. Op 12 februari om 14.11 uur is de Kloomp dan paraat op hun eigen zitting met een programma dat zijn weerga niet kent. 

Artiesten
De Kloomp geeft in hun bericht aan dat de bezoeker zich beter kan afvragen: “wie komt er niet?” Zo zijn geruchten dat een levende kanonskogel wordt afgevuurd en zal niemand minder dan Beppie Kraft niet komen optreden. Voor kaarten hoeft men niet te reserveren, iedereen is welkom en de entree is vrij. De slogan van de Kloomp is “12 februari, dat wilt geer toch neet misse?”

Lees vorig bericht

Start nieuwbouw unilocatie Stella Maris Collegea

Lees volgend bericht

Anton Vriesde verlengt contract