Start nieuwbouw unilocatie Stella Maris Collegea

Omdat de VMBO afdeling van het Stella Maris College in Valkenburg op termijn aan de schoollocatie in Meerssen wordt toegevoegd dient de locatie Stella Maris College Meerssen uitgebreid te worden.

Starbijeenkomst
Afgelopen woensdag is het startsein voor deze uitbreiding gegeven. Tijdens de startbijeenkomst die bijgewoond werd door wethouder onderwijs Berry van Rijswijk, Frank Lemmens, Hoofd VFI bij LVO (Stichting Limburgs Voorgezet Onderwijs) en Smeets Bouw, werden de plannen nog eens uit de doeken gedaan. De bouwwerkzaamheden vinden in vier fases plaats. De eerste werkzaamheden starten in mei 2017 en zijn afgerond met ingang van het nieuwe schooljaar 2017-2018.

Vervolgstappen
In de drie daarop volgende jaren vinden telkens bouwwerkzaamheden plaats in het voorjaar en de zomerperiode. Met ingang van schooljaar 2020-2021 zijn alle werkzaamheden afgerond en zitten alle leerlingen gezamenlijk op de unilocatie Stella Maris college in Meerssen. De vestiging in Valkenburg wordt in 2020 gesloten. Foto MKimages – Marco Kolleppel.

Lees vorig bericht

SV Meerssen succesvol in oefenwedstrijden

Lees volgend bericht

Kloompezitting wederom succesvol