Twee voorstellingen Uit de kluis raken al uitverkocht

Van de acht voorstellingen van de 50ste editie van het Stella Maris Cabaret zijn inmiddels twee voorstellingen bijna volledig uitverkocht; sterker nog, meer dan de helft van de kaarten is inmiddels de deur uit. Met nog een paar weken te gaan betekent dit nu al dat weer veel mensen zin hebben om het cabaret te komen bekijken. 

In de voorstelling “Uit de kluis” komt leerling Fokke terecht in diverse werelden en beleeft hij de meest uiteenlopende avonturen. Samen met zijn maatje Sophie die uit een andere eeuw komt (ja, echt waar), moet hij het opnemen tegen ridders, vecht hij tegen de honger en voelt hij zich nogal ongemakkelijk bij het zien van een vliegend roze wezen. Meer dan de moeite waard om te komen kijken.

Naast de acht reguliere voorstellingen in de eerste twee weekenden van februari is er op zaterdag 18 februari een jubileumfeest. Iedereen die ooit heeft meegewerkt voor of achter de schermen is van harte welkom bij “Cabaret ziet Abraham”!

Eenvoudig kaarten kopen kan via de website; kies de datum, betaal online en print je tickets gemakkelijk thuis, dit geldt ook voor het jubileumfeest, www.stellamariscabaret.nl.

Lees vorig bericht

Grwat LVK Matinee

Lees volgend bericht

Lezing IVN Ulestraten Ommetje Watreval, een reis door de tijd.