SV Meerssen speelt gelijk tegen Fortuna Sittard

SV Meerssen heeft dinsdagavond, 17 januari, in een oefenpotje gelijk gespeeld tegen Fortuna Sittard  2 – 2.

Wedstrijdverslag
Voor rust golft het spel op en neer. Doelman,Lennart Quaden, moet tweemaal corrigerend optreden. Uit een hoekschop 4 minuten voor rust kopt Julien Rompelberg (voor de zoveelste keer) op voorsprong (1 – 0). Meteen na rust is Richard Hannon er als de kippen bij als de bal vrij komt tussen de verdediging van Fortuna en de doelman. Hij passeert de doelman en schiet de 2 – 0 binnen.  Een afstandsschot dat via de vingertoppen van Lennart in het net belandt, betekent de 2 – 1. Een hoekschop in de slotfase brengt Fortuna in de alsnog op gelijke hoogte (2  – 2).

Lees vorig bericht

Lezing IVN Ulestraten Ommetje Watreval, een reis door de tijd.

Lees volgend bericht

Lerares ernstig gewond geraakt