Extra rijstrook A2 Tunnel en oprit bij Rothem gaat open

Rijkswaterstaat gaat met spoed een kilometer lange rijstrook aanleggen om files voor de A2 tunnel te voorkomen. Dat is te lezen op 1Limburg.

Extra rijstrook
Komende nacht, 20 januari, wordt er een extra rijstrook aangelegd voor verkeer dat van noordelijke richting komt en de stad in wil. Daar ligt nu maar één rijstrook. Dit moet er voor zorgen dat het verkeer een betere doorstroming heeft en dat er minder files ontstaan.

Oprit 52 in Rothem gaat eerder open
De oprit bij Rothem gaat eerder open dan gepland. Dit moet er voor zorgen dat er een betere doorstroom is van verkeer vanuit Meerssen en Rothem naar de A2 richting Maastricht. Dit gaat de komende dagen gebeuren.

Lees vorig bericht

Oud-leerling Stella Maris College laat film zien

Lees volgend bericht

T Maog geine naam hobbe in derde halve finale