prinsenpaar CV de Aanhawwersj Meersje

Paul Maenen is zondag 22 januari uitgeroepen tot Zijne Hooglustigheid Prins Paul I van carnavalsvereniging De Aanhawwersj Meerssen.

Prins Paul I is met zijn Prinses Sandra prinsenpaar met Vastelaovend 2017. Als echte Meerssenaar kreeg hij carnaval met de paplepel ingegoten. Zijn ouders Jos en Tiny waren prinsenpaar van de Aanhawwersj in 1996. In 2012 was hij prins van CV 2 Vingersj Sjoem Meersje en sinds 2010 is hij redacteur van de Meerssense carnavalskrant De Sjampsjeut.

Prins Paul I is werkzaam als opleidingsfunctionaris-trainer bij Boels Rental Sittard. In zijn vrije tijd is hij bij Jonkheid Bartholomeus actief als lid en hoofd van de karcommissie en bij Schutterij Sint Remigius als geweerdrager en buksmeester.

Prinses Sandra werkt als secretaresse bij Provincie Limburg op het Gouvernement in Maastricht. Haar grootste hobby is dansen, vooral modern jazzballet. Prins Paul I en Prinses Sandra ontmoetten elkaar voor het eerst op carnavalsmaandag 2014 op de Markt in Meerssen. Het prinselijk paar woont aan de Pastoor Kisselsstraat in Meerssen.

Lees vorig bericht

Paul Maenen prins CV de Aanhawwersj

Lees volgend bericht

Buurtbus Geulle en omstreken in oprichting