BRUG-M kritisch over Meer Vandaag en wethouder van Rijswijk

Meer Vandaag heeft een nieuwe koers ingezet. Na de perikelen van het afgelopen jaar tussen RTME en Meer Vandaag is de omroep 2017 begonnen in een nieuw jasje: nieuwe aanpak, nieuw decor en de actualiteiten in geheel nieuwe stijl. 

BRUG-M
Partij BRUG-M laat in een ingezonden stuk een kritische analyse los op een aantal zaken rondom Meer Vandaag en de gemeente. 
Ja, de omroep mag met recht trots zijn op de nieuwe stijl, maar waarom moet wethouder van Rijswijk voor aanvang van de eerste uitzending voor de camera een praatje over de omroep houden? En daarbij zorgen voor zijn eigen PR? Dit wekt de schijn van een bepaalde verbondenheid, terwijl een omroep objectief en kritisch moet blijven richting de politiek, aldus BRUG-M.

Subsidie
De partij denkt dat milde houding van Meer Vandaag richting het College van B&W te maken heeft met de eenmalige extra subsidie van €30.000,- die de omroep heeft gekregen en de verhoging van de jaarlijkse subsidie van €11.000,- naar €20.000,-. Dit alles geregeld door wethouder van Rijswijk. Om in de woorden van BRUG-M te spreken: “Machthebbers moet je immers te vriend houden”.

Wethouder van Rijswijk heeft laten weten het niet nodig te vinden hierop te reageren.

Lees vorig bericht

Ron Crommen jaar langer trainer RVU

Lees volgend bericht

Laura Scheepers stopt als raadslid voor KIJK!!!