Prins Arturo I en Prinses Milou

In een bomvol café de Keizer is het nieuwe Prinsenpaar van Ut Zunneke uitgeroepen. Het zijn dit jaar Arturo en Milou geworden. Naast het uitroepen van het Prinsenpaar is ook de nieuwe carnavalsposter onthult.

Verenigingen en artiesten 
Nadat het Prinsenpaar was uitgeroepen werd er spontaan een receptie gehouden waarbij de aanwezige carnavalsverenigingen het prinselijk paar deed onderscheiden met mooie medailles. Zo waren de Havermennekes, Sjots en Sjeif en de Aanhawwersj aanwezig. De duo’s de Neive en Ken en Bob brachten hun schlagers over de bühne.

Carnavalsposter
Een ander hoogtepunt van de avond is het onthullen van de carnavalsposter. Voor de derde keer hebben de Zunnekes van Ut Zunneke een poster gemaakt. Dit jaar staan de carnavalsverenigingen van de Gemeente Meersen op de poster geschilderd.

Lees vorig bericht

Eerbetoon Ab Smit weekmarkt Meerssen

Lees volgend bericht

De Kloomp naar de finale