Grootse start jubileumweekend Kuutebieters

CV de Kuutebieters zijn het jubileumweekend op een bijzondere wijze gestart. Zij brachten een concert waarin opera meets pop het thema was.  Daphne Ramakers, Lien Haegeman, Rob Meijers en Pascal Pittie brachten een wervelend muzikaal programma waarbij zij werden bijgestaan door Hanka Venselaar bekend van Holland got Talent en drievoudig Europees Kampioen artistiek paaldansen en wereldkampioen Pole Tricks en Aerialist.

Sfeervol
De jubileumzaal bij Hoedemakers was sfeervol en bijzonder ingericht. Hier konden de zangers en zangeressen in een mooie akoestiek hun programma brengen. Tijdens de show werd het publiek verrast met acrobatische hoogstandjes van Anka Venselaar. Dat het publiek het programma kon waarderen bleek aan het einde. Met een staande ovatie werden de optredende artiesten en presentatoren bedankt.

Lees vorig bericht

Jeugdprins Robin en prinses Milou

Lees volgend bericht

Jubileumreceptie CV de Kuutebieters goed bezocht