Jubileumreceptie CV de Kuutebieters goed bezocht

Prins Danny, Prinses Miranda en Jeugdprins Tycho hebben tijdens de jubileumreceptie van CV de Kuutebieters vele handen mogen schudden.

BCL vlag
De receptie werd gehouden in het feestpaviljoen Hoedemakers. Onder de bezoekers waren diverse carnavalsverenigingen uit de gemeente Meerssen en Limburg. Daarnaast was het college van B&W en de geestelijke overheid aanwezig. Tevens kwamen veel inwoners van Ulestraten, verenigingen en ondernemers hun felicitaties aanbieden. De Bond van Carnavalsverenigingen Limburg kwam de jubilerende vereniging een aandenken en de BCL vlag aanbieden. CV de Kuutebieters is lid van het BCL.

Lees vorig bericht

Grootse start jubileumweekend Kuutebieters

Lees volgend bericht

BRUG-M wil subsidie carnavalsoptochten gelijk trekken