Nieuws van de IVN Jeugdgroep gemeente Meerssen.

Het bezoek aan de dierenarts en dierenwinkel was een groot succes. Het bleek dat jullie heel goed voor je huisdieren zorgen. Wij zijn trots op jullie! De dieren werden allemaal goed gezond verklaard door de dierenarts! Bij deze iedereen bedankt voor de geweldige medewerking! Op zaterdag 11 februari 2017 is het tijd voor de volgende Jeugdgroep  activiteit.

Ons Thema is: Hoe helpen wij de vogels aan een huis?
Wij gaan deze keer zelf vogelhuisjes maken voor de vogels.De materialen zijn aanwezig, daar hebben; Leo, Sjef en Jan voor gezorgd. Zij hebben ook het voorwerk gedaan zoals; hout kopen, de tekening maken, houtzagen enz. Maar  nu gaan jullie, onder hun leiding, zelf aan de slag om deze plankjes om te toveren tot een echt vogelhuisje. Als het vogelhuisje klaar is mogen jullie het zelf versieren met verf. Het belooft een heel actieve knutsel morgen te worden. Uiteraard mogen jullie de zelfgemaakte nestkastjes ook mee naar huis nemen om in de tuin of het bos op te hangen. De vogels zullen blij zijn met hun prachtige nieuwe huis! Vorig weekend was de tuinvogel telling. Is het jullie ook opgevallen dat er minder vogels in de tuin zijn? De deskundigen zeggen dat dit komt omdat er meer voedsel b.v. een goede beukennoten oogst en veel bessen in het bos zijn. Wij gaan zaterdag ook nog in het park kijken wat voor vogels daar te zien zijn.

Hopelijk zijn jullie er allemaal; Tot zaterdag 11 februari 2017!
Wij komen bij elkaar in de Proostenkelder het IVN-Lokaal, rechts achter de Basiliek in Meerssen. Het begint om 9.30 en duurt tot 12 uur. Informatie IVN Jeugdgroep. Ben je nog geen lid en wil je wat meer weten over de IVN Jeugdgroep kijk dan eens op onze websites.

Websites: ivn.nl/afdeling/meerssen of ivn.nl/afdeling/ulestraten Of bel naar onderstaande personen. Jeanne Lam IVN Meerssen 043-3649012 thijslam@hetnet.nl Marie-José Steyns IVN Ulestraten 045-4041639  josésteijns@ziggo.nl Overige Jeugdteamleden; Geert Hovens, Will Voncken, Leo Kurvers en Susanne van de Berg, Sjef Smeets en Cheyenne Bex.

Lees vorig bericht

SV Meerssen speler van de week

Lees volgend bericht

Geen bevriezing van OZB voor 2018