Nieuwe Prins, Prinses en Adjudant voor De Haverzekskes

Afgelopen zondag presenteerden de Haverzekskes in een volle Auw Kèrk in Bunde hun nieuwe Jeugdprinsenpaar en Adjudant. Ook de nieuwe Raad van Elf werd uitgebreid voorgesteld. Nadat de aanwezigen hadden genoten van een aantal spetterende optredens werd er afscheid genomen van Jesper, Ilse en Gwen, de Prins, Prinses en Adjudant van vorig jaar. De spanning was inmiddels flink opgelopen want iedereen was natuurlijk heel erg benieuwd wie hun opvolgers zouden worden.  

John Prevoo, Avermenneke Oplaoter in 2016, had de eer om de nieuwe hoofdrolspelers van de Bundese jeugdcarnaval te onthullen. Het gordijn werd door John even spannend als vakkundig omhoog gerold en al snel zwaaiden en lachten Prins Raf Bartholomeus, Prinses Fabiën Hermans en Adjudant Philomène Caris het super enthousiaste publiek uitgebreid toe.  

Prins Raf voetbalt in het JO11-1 team van vv Bunde en houdt verder van gamen, skiën, drummen en muziek luisteren. Prinses Fabiën speelt dwarsfluit bij harmonie St. Agnes, maar vindt mountainbiken, skiën en snorkelen ook helemaal te gek. Adjudant Philomène is teamgenoot van Raf bij vv Bunde. Voetbal is haar grote passie maar ze speelt ook graag keyboard.  

Prins Raf, Prinses Fabiën en Adjudant Philomène hebben er heel veel zin in en gaan er samen met de Raad van Elf en alle carnavalsvierders van Bunde een fantastisch seizoen van maken!

Op zaterdag 25 februari bent u tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom in De Auw Kèrk in Bunde om de nieuwe Prins, Prinses, Adjudant en Raad van Elf te feliciteren tijdens hun receptie. Aansluitend zal een bekende Bundenaar carnaval 2017 officieel openen met het oplaten van het Avermenneke.

Lees vorig bericht

Herinrichting Tuin Kasteel Vliek

Lees volgend bericht

Jeugdprinsenpaar en adjudant uitgeroepen bij de Haverzekskes