Heer verslaat RVU

RVU trad zondag met goede moed aan tegen Heer. Echter kwam de ploeg uit Rothem met een nederlaag naar huis terug. 

Slecht bespeelbaar veld
Vanaf het eerste fluitsignaal ontspon zich een gelijk opgaande strijd op een zeer slecht bespeelbaar veld. Omstreeks de 15e minuut werd een doelpunt van Heer wegens buitenspel afgekeurd. Rond het half uur leek RVU op voorsprong te komen toen Mick Reneerkens  uit een dropkick vanaf ongeveer 11 meter hard binnen schoot. De Heer-goalie ranselde met een reflex de bal uit het doel. Even later kwam Heer met 1-0 aan de leiding toen de ingeschoten bal na een vrije trap vlak voor het doel plotseling een halve meter omhoog sprong en onhoudbaar in het RVU-doel verdween.

Op jacht naar de gelijkmaker
In de tweede helft ging RVU op jacht naar de gelijkmaker. De thuisclub kwam uit het niets op een 2-0 voorsprong toen de RVU doelman een hard ingeschoten bal niet goed kon verwerken. RVU kwam snel terug in de wedstrijd toen Mick Reneerkens oog in oog met de Heer-goalie hard en laag binnen schoot, 2-1. De gelijkmaker hing in de lucht maar een rode kaart aan RVU-zijde wierp roet in het eten. De eindstand van de wedstrijd werd uiteindelijk 1-2.

Lees vorig bericht

Jeugdprinsenpaar en adjudant uitgeroepen bij de Haverzekskes

Lees volgend bericht

Onverwacht meevallertje voor carnavalsoptochten