SV Meerssen onderuit tegen SV Venray

Na het winnen van de afgelopen vijf duels ging het zondag op eigen veld mis. Meerssen kreeg het niet voor elkaar in de eerste helft Venray onder druk te zetten. Er waren een paar kleine scoringskansen maar dit resulteerde niet in een doelpunt. 

Wel of geen buitenspel
Na een uur wedstrijd wordt een doelpunt van Jordy van der Schoot van SV Meerssen, al of niet terecht, afgekeurd. Velen in het publiek zagen er geen buitenspel in.  Halverwege de tweede helft dwingt Ruud van Kempen via een vrije trap de doelman tot een uiterste krachtsinspanning ten koste van een hoekschop. Als in de 75e minuut de bal van links wordt voorgezet, glijdt een van de SV Meerssen verdedigers uit. Hierdoor kan Armend Shala de 0 – 1 te scoren. De beslissing valt in de 85e minuut als Meerssen uit een scrimmage het doel niet weet te vinden. In de tegenaanval loopt Venray namelijk via Jordi Janssen uit naar 0 – 2.

Initiatief
Meerssen neemt het initiatief en gooit alles op de aanval om te trachten iets recht te zetten. Uit een hoekschop kopt Roy Andriën  in de 88e minuut de 1 – 2 binnen. Bijna lukt het nog om de gelijkmaker te produceren, doch een kopbal van Lloyd Borgers wordt door een Venray verdediger van de lijn gehaald. Hierdoor bleef de eindstand 1-2.

Lees vorig bericht

Onverwacht meevallertje voor carnavalsoptochten

Lees volgend bericht

Knastercross stopt ermee