LVK winnaars openen top 111

Het heeft niet mooier kunnen zijn. Dinsdag 28 februari wordt de Top 111 op de markt in Meerssen om 13:49 uur geopend door de Gelieënde uit Hulsberg. Zij wisten afgelopen vrijdag het LVK te winnen met de schlager: code road, geel, greun.

Een beter begin kan de Top 111  niet hebben. Na de Gelieënde volgen vele finalisten, Limburgse artiesten en Meerssense artiesten. Het wordt weer een bonte mengeling van Limburgse vastenaovend op en top. Wat te denken van de Kloomp, Bjorn en Mieke, de Toddezek, de Breurkes, Hoondervel, Frans Theunisz en ga zo maar door. Teveel om op te noemen maar mooi om naar te komen kijken. Top 111, 28 februari 13:49, markt Meerssen en onder de 18 geen alcohol.

Lees vorig bericht

RVU niet opgewassen tegen SHH

Lees volgend bericht

Golfclub bezocht door dievengilde