RVU niet opgewassen tegen SHH

Het zwaar gehavend eerste elftal van RVU verloor afgelopen zondag met 3-0 kansloos tegen de nummer drie SHH uit Herten. 

Overwicht thuisclub
Ondanks het overwicht van de thuisclub kreeg RVU middels Sydney Sour de kans om de score te openen. Zijn inzet miste echter de juiste richting. Omstreeks de 20e minuut werd tot tweemaal toen verzuimd de bal afdoende weg te werken; na de tweede misser schoot één der voorwaartsen van SHH binnen,1-0. Dit was tevens de ruststand.

SHH bleef de wedstrijd bepalen
In het verdere verloop van de wedstrijd bleef de thuisclub de bepalende factor, zonder dat zij zich veel en grote kansen konden uitspelen. Het duurde tot een kwartier voor tijd toen de bal na een vrije trap van dichtbij vrij  kon worden ingekopt 2-0. Even later leed RVU onnodig balverlies in de opbouw. Ook dit buitenkansje strafte SHH onmiddellijk af en bracht de eindstand van 3-0 op het scorebord.

Lees vorig bericht

SV Meerssen morst punten

Lees volgend bericht

LVK winnaars openen top 111