De top 111 is er klaar voor

De organisatie is voor de laatste keer bij elkaar gekomen. Zij hebben de laatste eindjes aan elkaar geknoopt. De tenten zijn besteld, de buffetten worden bemand en de artiesten hebben allen toegezegd. Niets kan de Top 111 nog in de weg staan. Alleen de weersomstandigheden. Vorig jaar gooide de wind en sneeuw roet in het eten, maar we hopen dat dit, dit jaar niet gebeurt. Hou dinsdag, vanaf 09:00 uur, tijdens het opwarmprogramma op Meer FM, de berichten in de gaten.

Start op de markt
Vanaf 13:49 zal de Top 111 live starten op de markt in Meerssen. De Gelieënde zijn de eerste artiesten die deze editie zullen openen met het Limburgs Volkslied. Daarna wordt het een carrousel van optredens, waarbij er ook gedacht is aan Meerssense nostalgie, Limburgse top. Katje Henz, Donkiesjot, de Knöppele, Marleen Mols, Andy en Roy, Spik&Span, DJ Jeroen Laven en de opgenoemde artiesten in eerdere artikelen.

Sponsoren en vrijwilligers
De Top 111 kan niet zonder sponsoren en vrijwilligers plaats vinden. Daarnaast kan de organisatie terugkijken op een goede samenwerking met café Bo, café de Keizer en de drie carnavalsverenigingen: Sjots en Sjeif, de Geulmennekes en CV de Aanhawwersj. Samen zullen zij de vastenaovend in Meersje afsluiten. Maar het belangrijkst is het publiek. Jullie zijn diegene waarvoor de organisatie het doet. Kom massaal naar de markt, maak er een mooie dinsdag van. De Top 111 is er klaar voor om jullie te ontvangen en wij doen mee NIXX 18.

Lees vorig bericht

Scouting, voetbal en hockey vierde samen Heiveldcarnaval

Lees volgend bericht

Sleuteloverdrachten in de gemeente