RVU boekt eerste winst in 2017

Titelpretendent Caesar verloor in Rothem. RVU toonde een uitmuntende wedstrijdinstelling en trad de Beekse formatie met een gezonde portie positieve agressie tegemoet. Caesar kon zelden haar surplus aan voetballende kwaliteiten etaleren op de groene mat.

Kansen RVU
Reeds in het eerste kwartier had RVU enkele goede kansen om de openingstreffer te scoren. Randy van Goethem redde knap in een 1 tegen 1 situatie tegen Joëlle Mayala. Youri Poper kon de bal net niet het beslissende tikje over de doellijn geven en Mick Reneerkens kreeg de bal net niet goed genoeg onder controle om doeltreffend binnen te schieten. Ruststand 0-0.

RVU de betere ploeg
Na de rust kwam RVU snel op voorsprong. Sydney Sour raasde vanaf de linkerflank het Beekse 16-metergebied binnen en stelde Joël Mayala in de gelegenheid de 1-0 binnen te schieten. Even na het uur kwam Caesar uit het niets op gelijke hoogte toen Tobias Tanger alert reageerde nadat de bal via de paal terug het veld insprong, 1-1. Na de gelijkmaker zette RVU de wedstrijd naar haar hand zette. Youri Poper omspeelde de laatste Caesar-verdediger en werd gehaakt. Muran Mortiaux schoot via de handen van Randy van Goethem de bal in het doel, 2-1. Vlak voor tijd stormde Sidney Sour van links het strafschopgebied binnen en stelde Yves Roumans in staat om te scoren. Hij tikte de bal beheerst in het doel en zette de eindstand 3-1 op het scorebord.

Lees vorig bericht

Loer oet kiek oet goed bekeken

Lees volgend bericht

Carnaval 2017 met De Haverzekskes Bunde