Blauw Sjuut deed Meerssen aan

De Blauw Sjuut heeft woensdag traditioneel aangemeerd bij de Stip. De schuit werd daar ontvangen door diverse carnavalsverenigingen en het College van de gemeente Meerssen.

Confettidoop
Na de inspectie ging de Schuitbemanning de Stip naar binnen waar de burgemeester als de Barones van Rothem het woord voerde gevolgd door tegengas van de Sjuutwoordvoerder. Over en weer werden er cadeaus overhandigd en traden de Vovovo’s, Robin Knols en BS Ondersteboven op. Burgemeester Clermonts-Aretz onderging een confettidoop in het kader van de confetti challenge Na het onderling uitreiken van onderscheidingen voer de Blauw Sjuut weer verder.

Lees vorig bericht

Kinderen geven gastles aan ouders

Lees volgend bericht

Meerssen behaalt taakstelling en voorkomt vooralsnog boete