BKB tentoonstelling Erfgoedhuis Meerssen

Kunstenaar van de week: Gerda Meijer Neven.

Bij de BKB tentoonstelling in het Erfgoedhuis te Meerssen staat deze week Gerda Meijer Neven centraal. Gerda is geboren in Bunde en woont momenteel in Houthem. In 1994 is zij begonnen met tekenen en aquarelleren. Daarna ging ze op ontdekkingstocht met acryl op doek. Vaak maakt ze ook gebruik van diverse andere materialen zoals stof, papier, jute, maar ook mergelzand.

Ze beschildert ook vazen en schalen.  Kortom, vrijwel alles wat ze met haar handen tot een kleurrijk geheel kan vormen. Ze heeft op diverse plaatsen les gehad o.a. van Annemiek Ariens, Pieter Sonnemans en Hans Mulder. Gerda voelt zich niet gebonden aan een vast thema of stijl; haar werk getuigt wel van een wereld vol kleur en sfeer.

Graag maakt zij u deelgenoot van deze mooie wereld op zondag 5 maart a.s. van 14.00u – 16.00u. in het Erfgoedhuis, Markt 38 te Meerssen. De tentoonstelling is verder door de week geopend van 8.30u – 17.00u en donderdag tot 20.00u. Ingang is dan via het gemeentehuis, Markt 50.

Lees vorig bericht

Internationale vrouwendag in Geulle

Lees volgend bericht

Meer/TV nog steeds niet te ontvangen voor Ziggo klanten