Jeugd activiteit Natuur en Milieu rond de IVN-Hut

Op zaterdag 11 maart 2017 om 9.30 uur komt de IVN Jeugdgroep weer bij elkaar; deze keer op de par keer plaats van uitspanning de Nachtegaal. 

Natuur en milieu
Het thema is Natuur en Milieu rond de IVN-Hut. Met medewerking van Leo Voragen en Cheyenne Bex. Onze groepsactiviteit is deze keer buiten bij de Hut van het IVN in de Dellen. In de Dellen is het nu drassig doe dus stevige schoenen en kleding aan!

Uitspanning de Nachtegaal
De lente is nog niet begonnen maar de eerste wilde bloemen komen met hun groene neusjes boven de grond uit. Leo Voragen zal jullie interessante zaken kunnen vertellen over kruiden. Leo zal jullie op een spannende manier ook uitdagen zelf aan de slag te gaan en weer verrassende proefjes doen. Cheyenne Bex zal jullie laten zien hoe je op een creatieve manier afval zoals, verpakkingsmateriaal, kunt hergebruiken. Neem lege plastic flesjes, bakjes en blikjes mee!

Tot zaterdag 11 maart 9.30 uur op de parkeerplaats bij de Nachtegaal in Meerssen. 6231 RV Gemeentebroek Meerssen. Een vriendelijk verzoek aan de ouders om uw kinderen na afloop om 12.00 weer op te halen van de parkeerplaats bij de uitspanning de Nachtegaal. Voor informatie: Jeanne Lam 043-3649012

Lees vorig bericht

Kijk terug: Optocht Rothem – Meerssen 2017

Lees volgend bericht

Internationale vrouwendag in Geulle