Top 111 weer Top

De Top 111 op de markt in Meerssen is voor de 10de keer gehouden. Er stonden veel Limburgse toppers op het podium en het publiek liet zich door een enkele regen en hagelbui niet verdrijven. 

Limburgs Volkslied
Het programma begon dinsdagmiddag rond de klok van twee uur. De Geliende, winnaars van het LVK, opende met het Limburgs volkslied. Daarna kwam er een keur van artiesten en naarmate de dag vorderde liep de markt vol met publiek.

Oeuvre medaille
Ieder jaar reikt de Top 111 een Oevremedaille uit en dit jaar was deze medaille voor John Coenen. Hij kreeg de medaille voor zijn hele artiestencarriere waaronder Taai, Taai, Fietsefreem en als solo artiest.  Burgemeester Clermonts-Aretz reikte de medaille uit aan Coenen. Meer over de Top 111 is zondag te zien via Meer TV.

Lees vorig bericht

Kijk terug: Optocht Rothem – Meerssen 2017

Lees volgend bericht

Internationale vrouwendag in Geulle