Wandeling Platsbeekdal Nuth

IVN Meerssen organiseert zondag 12 maart een wandeling naar de oorsprong van de Platsbeek. Deze wandeling zal u beslist meer indruk geven over het Platsbeek dal en de gehuchten boven Nuth.

Wij komen door rustige schilderachtige gehuchten met mooie vakwerkhuizen. Wij wandelen een stuk langs de Platsbeek, over veldwegen en holle wegen met dassenburchten. Er staan veel sneeuwklokjes langs de route. Het geheel ademt rust en geeft je een lentegevoel! Het parcours gaat op sommige plaatsen door een mogelijk wat drassig natuurgebied, maar is goed te doen. Stevig schoeisel is aan te raden.

Vertrek
Het vertrek is om 10.00 van de parkeerplaats achter het NS station Meerssen. Wij starten deze prachtige wandeling om 10.30 op de parkeerplaats van Kasteel Nierhoven, Nierhoven 1 6361 GP in Nuth. De afstand van de wandeling is ongeveer 10 km.

Iedereen is van harte welkom! Deze wandeling is een aanrader! Men hoeft geen lid van het IVN te zijn om met ons mee te wandelen. Ongeveer halverwege de wandeling is een pauze ingelast. Contactpersonen Jeanne Lam 043-3649012 of 06-20203576 Geert Hovens 043-3646026 of 06-29092319

Lees vorig bericht

Kijk terug: Optocht Rothem – Meerssen 2017

Lees volgend bericht

Internationale vrouwendag in Geulle