Top 111 wat een grandioos feest

Dat was het carnavalsdinsdag op de markt in Meerssen. Vanaf het begin tot het einde hing er een heerlijke sfeer op de markt en trad de ene na de andere artiest op.

Het publiek kreeg een topprogramma voorgeschoteld, waarbij Patty van de Weerdt en Adrie Vandewall de gidsen waren. Nieuwe talenten en gevestigde artiesten lieten zich van hun beste kant zien. Zo traden onder andere Siefoe, Claire en Melanie, Fiorenza, Hoondervel, Marleen Mols, Frans Croonenberg, Toddezek, Spik&Span, Frans Theunisz, Theij en Marij, Beppy Kraft en vele anderen op. Meerssen was goed vertegenwoordigd door De Kloomp, Robin Knols, Eigewies en Duo Nwats Klaor. Het werd een groot feest op de markt. 

Oeuvre medaille
John Coenen kreeg dit jaar, door burgemeester Clermonts-Aretz, de oeuvre medaille omgehangen. Hij ontving deze medaille voor zijn lange carrière als artiest en liedjesschrijver. Hij was betrokken bij Taai, Taai, Fietsefreem, The Walkers en treed nu nog altijd op als soloartiest. Spik&Span bezette met “kampioenen van de nacht”, de eerste plaats en gingen voor de tweede keer met het beeldje de Zenger naar huis.

Tevreden terugblik
De organisatie kijkt terug op een geslaagde Top 111. Het is toch fantastisch, de hele markt op en neer springend en in polonaise te zien gaan, aldus de organisatie. Daar doe je het voor, Zorgen dat het publiek geniet, dat geeft een boost bij de organisatie. De Top 111 kan alleen maar slagen door de inzet van de vrijwilligers, het opbouwen en opruimen door de Jonkheid, de fantastische medewerking van café Bo en café de Keizer, alle sponsoren, de gemeente, meer vandaag voor de radio uitzending, JCV de Geulmennekes, CV Sjots en Sjeif, CV de Aanhawwersj en vooral het enthousiaste publiek op en rond de markt. De prinsen hebben de sleutels ingeleverd en de Sjuinsmarcheerder is weer opgeborgen. Iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen, maar dan ook echt iedereen, bedankt voor het slagen van deze 10de editie van de Top 111. Nu op naar de 11de editie en als die er komt is dat op dinsdag 13 februari 2018.

Lees vorig bericht

Meer/TV nog steeds niet te ontvangen voor Ziggo klanten

Lees volgend bericht

Storing Meer/TV voor ziggo klanten verholpen