SV Meerssen wint van ZSV

Met een 0-2 overwinning behaald SV Meerssen drie belangrijke punten richting een mogelijk kampioenschap.

Weinig kansen
Voor rust zijn de kansen schaars en op een hand te tellen. Halverwege de eerste helft vindt Lloyd Borgers de doelman op zijn weg als hij uit een diepe bal van Richard Hannon van 7 meter op doel schiet. Ook Richard Hanon heeft nog een goede mogelijkheid doch hij moet besluiten met zijn zwakke linkerbeen te schieten met het gevolg dat het schot over het doel gaat.

Vroeg doelpunt
Twee minuten na rust is het raak voor SV Meerssen. Er komt een bal vanuit een voorzet van Dogan Golpek bij Jordie van der Schoot. De eerste doelpoging wordt nog gestuit maar de daaropvolgende inzet belandt in het doel 0 – 1. Daarop wordt de wedstrijd levendiger met aan beide zijden diverse mogelijkheden. Het spel blijft op en neer golven en de uitvallen van SV Meerssen worden vooral in de laatste 5 minuten gevaarlijk. Richard Hannon schiet tegen de doelman aan en een minuut later redt de doelman met de voet bij een schot van Dogan.  Twee minuten in blessuretijd schiet Lloyd Borgers uit een voorzet van Dogan Golpek tegen de paal waarna invaller Bart Odekerken van dichtbij de 0 – 2 scoort.

Bekerwedstrijd
SV Meerssen blijft met 36 punten uit 17 wedstrijden, aan kop. SC Susteren en VV Schaesberg volgen op 5 punten. Donderdag 9 maart aanstaande is op Sportpark Marsana  om 20.00 uur SV Meerssen – SC Susteren, voor de Beker van Zuid II. De winnaar ontmoet de winnaar van OSS’20 – Gemert.

Lees vorig bericht

Oude traditie leeft voort

Lees volgend bericht

Toetsing parate kennis Reanimeren en bedienen van de AED tijdens herhalingsles EHBOvereniging Meerssen-Bunde