College van B&W steekt de handen uit de mouwen bij vrijwilligersactie NLDoet

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart 2017 is het weer zover. Dan organiseert het Oranje Fonds de jaarlijkse vrijwilligersactie NLdoet.

Tijdens NLDoet steken organisaties samen met duizenden vrijwilligers de handen uit de mouwen om allerlei klussen te klaren. Van het opknappen van een gebouw, groot onderhoud van een tuin en het repareren van speelgoed tot een gezellige middag voor ouderen. NLDoet heeft een grote variatie aan klussen. Het college van burgemeester en wethouders helpt ook dit jaar weer een handje mee bij diverse klussen in de gemeente Meerssen.

Muzikale middag van de Zonnebloem
Burgemeester Mirjam Clermonts-Aretz doet dit jaar mee aan een klus van De Zonnebloem, afdeling Meerssen. Zij zal op vrijdag 10 maart 2017 samen met vrijwilligers van de Zonnebloem de gasten een leuke, muzikale middag bezorgen in gemeenschapshuis De Stip (Pastoor Dom. Hexstraat 10 in Meerssen). De burgemeester zal om 14.00 uur aanwezig zijn.

Grote voorjaarsschoonmaak in verpleegunit De Wilg
Wethouder Guido Houben en wethouder Désirée Cortenraede steken op vrijdag 10 maart de handen uit de mouwen tijdens de grote voorjaarsschoonmaak in verpleegunit De Wilg (Envida) in Bunde. De wethouders starten om 14.00 uur. 

Opknapbeurt wandeltuin zorgcentrum Ave Maria
Wethouder Berry van Rijswijk helpt op zaterdag 11 maart mee met de opknapbeurt van de wandeltuin van Zorgcentrum Ave Maria in Geulle. De wethouder is van 11.00-12.30 uur aanwezig.

Andere activiteiten die in de verschillende woonkernen van de gemeente Meerssen plaatsvinden, treft u aan op www.NLDoet.nl. Hier kunt u klussen zoeken op plaatsnaam.

Meedoen?
Wilt u ook een handje helpen bij een van de activiteiten of wilt u meer informatie? Raadpleeg dan de website van NLDoet: www.NLDoet.nl

Lees vorig bericht

Excursie Stichting het Limburgs Landschap

Lees volgend bericht

Politie gaat achter openstaande boetes aan