Minister Ploumen komt naar Bunde

Lilianne Ploumen Minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Kandidaat Tweede Kamer PvdA en Linda Kromjong Secretaris-Generaal Internationale Werkgeversorganisatie geven antwoorden op vragen tijdens een politieke informatiemarkt met een accent op ontwikkelingssamenwerking. Linda Kromjong is ook lid van KIJK!!!

Auw kerk
De informatiemarkt is zaterdag 11 maart vanaf half tien in de Auw Kerk aan de Burchtstraat 2 in Bunde. Minister Lilianne Ploumen arriveert rond de klok van 10:00 uur en Jan Mans, onder andere oud-burgemeester van Meerssen en Maastricht, zal haar namens de Partij van de Arbeid, afdeling Meerssen welkom heten. Waarschijnlijk is er ook een lid van het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Meerssen aanwezig.

Monique Quint
Monique Quint, oud-lid van de Tweede Kamer voor de PvdA en oud-burgemeester van Vaals zal minister Ploumen een aantal vragen voorleggen die door diverse mensen uit de gemeente aan KIJK!!! gesteld zijn. Tegelijkertijd gaat Quint in gesprek met Linda Kromjong, secretaris-generaal van de Internationale Organisatie van Werkgevers. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 11.15 uur. 

Lees vorig bericht

Wens in beweging

Lees volgend bericht

200 extra vliegtuigen op MAA tijdens Tefaf