Geslaagde Internationale Vrouwendag.

Op 8 maart hebben wij de Internationale Vrouwendag gevierd met vele dames uit de gehele gemeente. Ook onze burgemeester mevr. Clermonts-Aretz en wethouder van Rijswijk hebben de middag bezocht. Het was een bijzonder gezellige middag met een heel serieus thema, Wens in Beweging.

Stichting Wens in Beweging verzorgd wensritten voor mensen die ernstig ziek en bedlegerig zijn of terminale wensvragers waarbij regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn.

Het gaat vaak om ‘kleine’ dingen, momenten die voor velen vanzelfsprekend lijken.
Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van zijn of haar wens weer even genieten. Een klein deel van de pijn kan voor even aan de kant worden gezet. Wat overblijft is een herinnering om voor altijd te koesteren.

John en Margret van de wensambulance hebben voor ons een presentatie verzorgd.

Hierna was er gelegenheid om de aanwezige ambulance te bekijken. Deze stichting wordt geheel door vrijwilligers bemand, momenteel zo’n 104 mannen en vrouwen.

Ivo van de Bijl heeft een mooi optreden verzorgd waarvan iedereen heeft genoten.

Met dank voor de sponsoring: Cultureel Centrum De Harmoniezaal – Albert Heijn Dijkstra Bunde en Ivo van der Bijl. Eveneens dank aan de gemeente Meerssen voor de financiële bijdrage.

Vrouwenbond St. Apollonia heeft het stokje overgedragen aan Zij-Actief Moorveld. Zij doen in 2018 deze dag organiseren.

Lees vorig bericht

SV Meerssen bekert verder

Lees volgend bericht

NLdoet handen uit de mouwen