Hawfvaste Buuttematinee

Op zondag 26 maart 2017 vindt de eerste editie van het “hawfvaste Buuttematinee” in Bunde plaats.

Toppers in de buut 
Op zondagmiddag komen een keur van Limburgse buuttereedners naar de “Auw Kérk” in Bunde. Het wordt een middag met de beste Limburgse buuttereedners, van noord tot zuid. Uiteraard zal de buuttekampioen van 2017 Fer Naus zijn gehele kampioensbuut op de bühne brengen. Maar ook oud buuttekampioenen zoals Hub Stassen en Gilbert Petit zullen acte de préséance geven. De nummer 2 van 2017 Henrie van Geneijgen zal in Bunde achter de buutte-ton kruipen en Eric Reck zal met zijn buut live verslag doen met radio Limburgia. Zelfs een jeugd buuttekampioen Eva Dewaide  zal haar kunsten op het podium van de Auw Kérk ten gehore brengen. Tevens zal icoon Pierre Knoops met één van zijn wereldberoemde buutte ervoor zorgen dat de lachspieren weer getraind worden. In totaal zullen 7 buutte live ten gehore gebracht worden en de middag staat onder muzikale begeleiding van de kapel Perplex.

Auw Kerk
De deuren van de auw Kérk gaan om 13.00 uur open en om 14.00 uur zal de eerste Buut van start gaan. Kaarten voor het “Hawfvaste Buutematinee” zijn te verkrijgen bij het postkantoor Cigo in Bunde. De zitplaatsen zijn reeds uitverkocht, wel zijn er nog voldoende staanplaatsen á € 11,- te verkrijgen. Tot zondag 26 maart bij het Hawfvaste Buuttenatinee.

Lees vorig bericht

200 extra vliegtuigen op MAA tijdens Tefaf

Lees volgend bericht

Geslaagde Internationale Vrouwendag.