SV Meerssen bekert verder

Na een 2-0 overwinning op Susteren heeft SV Meerssen de volgende ronde bereikt in de District beker.  Zij spelen op Paasmaandag tegen Gemert.

Overrompelingstactiek
De eerste 10 minuten overrompelt Meerssen de bezoekers. Dit levert 3 opgelegde kansen op. In de 2e minuut zoekt Ruud van Kempen in kansrijke positie het doel te hoog. Jordie van der Schoot schiet in de 8e minuut uit een voorzet van Ruud van Kempen recht in de handen van de doelman. Een minuut later schiet Roy Andriën de bal van 10 meter via een tegenstander onder in de hoek binnen 1 – 0

Verdediging staat goed
Susteren dringt in de tweede helft meer aan. De verdediging van Meerssen geeft weinig kansen weg en als er gevaar dreigt, is er altijd nog doelman Lennart Quaden. Richard Hannon zorgt in de blessuretijd dat Meerssen in veilige haven raakt als hij beheerst de bal langs de doelman in het doel schuift 2 – 0. SV Meerssen bekert verder en neemt het in de kwartfinale op tegen Gemert.

Lees vorig bericht

200 extra vliegtuigen op MAA tijdens Tefaf

Lees volgend bericht

Geslaagde Internationale Vrouwendag.