NLdoet handen uit de mouwen

Binnen de gemeente Meerssen vonden op diverse plaatsen vrijwilligersacties plaats in het kader van NLdoet. Burgemeester Clermontz-Aretz en wethouder Houben staken ook de handen uit de mouwen.

Van schoonmaak tot muziek
Zo werden de speeltoestellen in de speeltuin St Joseph, gepoetst, schoonmaak gedaan in de Wilg in Bunde, de tuin opgeknapt bij Ave Maria in Geulle en hield de Zonnebloem een muzikale middag in de Stip in Meerssen.

Voorbeeld
Wethouder Houben pakte de poetsdoek in zijn handen en veegde onder andere de kastjes schoon in de Wilg en trad burgemeester Clermonts-Aretz als gastvrouw op in de Stip en wethouder Berry van Rijswijk verwijderde onkruid in de tuin van Ave Maria in Geulle. Het College ondersteund met deze actie het belang van vrijwilligerswerk in onze gemeenschap.

Lees vorig bericht

Geslaagde Internationale Vrouwendag.

Lees volgend bericht

Kindvriendelijk en avontuurlijk?