Kleine overwinning SV Meerssen

In Vierlingsbeek boekt Meerssen een uiterst moeizame zege. Na het laatste fluitsignaal stond er een 1-2 eindstand op het scorebord.

Meerssen snel gevaarlijk
Binnen 5 minuten is Meerssen driemaal gevaarlijk vooraleer Lennart Quaden een vrije trap tot hoekschop verwerkt. Eerst schiet Jordie van der Schoot in de handen van de doelman, vervolgens kopt Lloyd net naast en even later kopt hij in de handen van de doelman. In de 32e minuut komt na een slecht genomen vrije trap die tot balverlies lijdt, Volharding via Mark Blenckers op voorsprong  1 – 0. De vreugde bij de thuisclub is kort want welgeteld 3 minuten later trekt Ruud van Kempen met een mooi schot van 25 meter de stand gelijk 1 – 1. Met deze stand gaat ook de rust in.

Veel kansen maar een doelpunt
Voordat Meerssen in de 74e minuut op 1 – 2 komt, worden er nog 3 kansen gemist. In de 48e minuut schiet Lloyd net naast en in de 55e minuut nipt voorlangs. Ook Ruud van Kempen schiet in de 58e minuut net naast. Lloyd Borgers revancheert zich door een voorzet van Richard fraai binnen te schieten in de reeds aangehaalde 74e minuut. Meerssen krijgt het daarna moeilijk en 2 minuten na het doelpunt belandt een vrije trap tegen de lat. Bij twee uitvallen op snelheid via Richard Hannon heeft Meerssen tot tweemaal toe de mogelijkheid om de zege veilig te stellen.  In de 88e minuut ontsnapt Meerssen als na een hoekschop Mike Jongen de bal net voor de doellijn kan weg schieten. De situatie aan kop blijft ongewijzigd. 

Lees vorig bericht

Fanfareleden liepen over de catwalk

Lees volgend bericht

Diaserie Bunde van 2000 naar 5000 inwoners