RVU laat weer punten liggen

Het eerste elftal liet afgelopen zondag na om Geusselt Sport voor de tweede maal dit seizoen punten af te snoepen. Het fors gehavende elftal van RVU was goed voorbereid aan de slag gegaan tegen de Maastrichtse subtopper, die in potentie een kampioensploeg heeft.

Kansen laten liggen
De thuisclub had een overwicht maar met name in de eerste helft liet RVU vier kansen liggen om op voorsprong te komen. Mick Reneerkens en Paolo Vranken haalden net niet de trekker over om hun ploeg aan een voorsprong te helpen. Eén keer was de thuisclub dicht bij de openingstreffer. Pal voor rust sloeg het noodlot toe. De doelman van RVU kon een ingeschoten bal niet afdoende verwerken waardoor de 1-0 werd binnengetikt.

Ruststand werd eindstand
Na de rust was Geuselt Sport sterker en kregen enkele mogelijkheden om de score uit te breiden. Dat lukte niet waardoor RVU hoop bleef houden op een beter resultaat. Sydney Sour speelde zich knap vrij aan de rechterflank en gaf een afgemeten voorzet aan Paolo Vranken, die de bal richting lange hoek kopte. In de allerlaatste minuut kwam Geuselt Sport tweemaal goed weg toen ingeschoten ballen door RVU in een scrimmage ternauwernood werden geblokt. Het bleef uiteindelijk 1-0.

Lees vorig bericht

Fanfareleden liepen over de catwalk

Lees volgend bericht

Diaserie Bunde van 2000 naar 5000 inwoners