Verbouwingsuitverkoop bij Ut Zunneke in Bunde

Ut Zunneke gaat verbouwen!

Daarom houden wij op zaterdag 1 april a.s. een grote verbouwingsuitverkoop, waarbij zelfgemaakte knutselwerken, kunstvoorwerpen en schilderijen worden verkocht, maar ook erg mooie boeken, rommelmarktspulletjes, Paasversieringen en zakjes met zelfgebakken wafeltjes en zelfgemaakte chocolade paaseieren. Kortom: voor elk wat wils!!!

Doe er uw voordeel mee, want alles moet weg! Uiteraard is er ook gelegenheid om een kopje koffie/thee of iets fris te drinken. Wij zien u graag op 1 april a.s. bij Ut Zunneke aan de Vliegenstraat in Bunde, van 10.30 tot 15.00 uur!

Team Ut Zunneke

Lees vorig bericht

Provinciale erepenning Marijke Stultiens

Lees volgend bericht

Stella Academia organiseert literaire avond over Stefan Hertmans