Expositie Textiele Werkvormen in Ulestraten

In het Gemeenschapshuis “D’n Huppel” in Ulestraten wordt op zaterdag 8 en zondag 9 april een tentoonstelling gehouden van de groep “CCV Textiele Werkvormen” onder leiding van  Lucy Philippen. Zij willen laten zien hoe ze op een aangename manier hun creativiteit kunnen ontwikkelen en vergroten. U kunt genieten van een keur aan werkstukken.

Het thema van dit jaar is: “Laat je inspireren door een kunstenaar”. De variatie in technieken is groot: patchwork, batik, weven, borduren, vilten, schilderen op zijde, tabla, mola, papierobjecten, textielcollages, Staphorster stipwerk, encaustic art, sashiko, shibori, ijsverven en ecoprinten. Laat u vooral verrassen door het kleurrijke groepsproject yarnbombing.

De exposanten stellen het zeer op prijs U dit weekend te mogen ontvangen in: Gemeenschapshuis  “D’n Huppel”, Dorpstraat 1, 6235 AC Ulestraten. Zaterdag 8 april van 15.00 – 18.00 uur en zondag 9 april van 11.00 – 18.00 uur. 

Nieuwe leden zijn altijd welkom op de donderdag ochtend van 9.00-12.00 uur.

Lees vorig bericht

Stella Academia organiseert literaire avond over Stefan Hertmans

Lees volgend bericht

Onderzoek technische staat zwembad de Parel