Onderzoek technische staat zwembad de Parel

Het college van burgemeester en wethouders hebben een bedrag van 6500,- euro vrijgemaakt om een onderzoek te doen naar de technische staat van het zwembad. In dit bedrag is ook een bijdrage opgenomen voor het opstarten van de plannen van de initiatiefgroep.

Onderzoek
Het onderzoek is onder andere nodig, om te kunnen bepalen, of het mogelijk is het zwembad open te kunnen houden.

Minimaal 2000 leden
De initiatiefgroep heeft eerder aangegeven minimaal 2000 leden te moeten hebben om uberhaupt het zwembad open te kunnen houden. Bij de laatste telling stond het ledenaantal op 550. Komende week start een flyeraktie bij alle scholen en begint een advertentiecampagne in Valkenburg en Maastricht.

Lees vorig bericht

Expositie Textiele Werkvormen in Ulestraten

Lees volgend bericht

Meerssen heeft gestemd