De Stip vierde 25 jarig bestaan

Met een receptie en een feestavond heeft gemeenschapshuis de Stip gevierd dat zij 25 jaar bestaan.

Voorzitter Math Vandewall, ook 25 jaar bij de Stip betrokken, sprak in zijn toespraak vijf jubilarissen toe die vanaf het begin betrokken zijn bij de Stip. Annemie Timmers, Pierre Giesen, Cyriel Voncken, Math Bours en Wil Penners kregen van de voorzitter een feestpakket.

Velen kwamen het jubilerend bestuur feliciteren. Burgemeester Clermonts-Aretz deed dat vanaf de oude middenstip van het oude voetbalveld van Marsana en SV Meerssen. De naam de Stip is door Andre van den Hout bedacht en wijst naar de middenstip van het voormalige voetbalveld.

Lees vorig bericht

Vrije Schilders Ulestraten exposeerden

Lees volgend bericht

Jeugdsolistenconcours 2017 Harmonie St. Caecilia