Vrije Schilders Ulestraten exposeerden

Voor de 36e keer hielden de leden van teken en schilders club “ de Vrije Schilders “ uit Ulestraten hun jaarlijkse expositie. De expositie vond plaats in d’n Huppel.

Eigen stijl en techniek
Iedere cursist tekent of schildert in eigen stijl en techniek, waardoor een zeer gevarieerd aanbod van uitstekende kwaliteit aanwezig zal zijn. Tijdens de expositie werd informatie en uitleg gegeven met betrekking tot de komende teken en schildercursus  2017/2018 en is er door meerdere cursisten een praktische demonstratie gegeven. 

Nicole Hardy
Zaterdag opende beeldend kunstenaar Nicole Hardy de expositie en de muzikale omlijsting was  in handen van Artamuse en werd uitgevoerd door Celtic Strings en Acoustic project. Vele geïnteresseerd kwamen het afgelopen weekend de schilderijen en tekeningen van “de Vrije Schilders” bekijken.

Lees vorig bericht

Meerssen heeft gestemd

Lees volgend bericht

De Stip vierde 25 jarig bestaan