Jeugdsolistenconcours 2017 Harmonie St. Caecilia

Zondag 26 maart aanstaande organiseert Harmonie St. Caecilia Geulle haar jaarlijks Jeugdsolistenconcours. Ook dit jaar zullen diverse jeugdige slagwerkers en blazers, onder het motto alles kan en niks moet, de muzikale “strijd” met elkaar aangaan, om de bekers voor de beste slagwerker, de beste in de jeugdafdeling en de beste in de 1e t/m de 5e divisie in de wacht te slepen.

De slagwerkers worden beoordeeld door Frank Marx en Martijn Pepels zal de blazers voor zijn rekening nemen. Mark Kalkhoven verzorgt de begeleiding van de muzikanten op de piano.

Wilt u de jeugdige muzikanten van Geulle en omstreken bewonderen en supporteren, dan bent u van harte welkom vanaf 11.00 uur in Cultureel Centrum De Harmoniezaal, gelegen aan de Hulserstraat 77 te Geulle.

De entree is vrij.

Lees vorig bericht

De Stip vierde 25 jarig bestaan

Lees volgend bericht

Excursie Groeve ’t Rooth