Schamel punt SV Meerssen

SV Meerssen kwam op eigen veld niet verder dan een gelijkspel. Het gevolg hiervan is dat Susteren, Meerssen op drie punten nadert in de Eerste Klasse D.

Snelle voorsprong
Het eerste kwartier is Meerssen heer en meester. Na exact 2 minuten kopt Michiel Knops uit een hoekschop de 1 – 0 binnen. Jordie van der Schoot lijkt 5 minuten later de voorsprong te verdubbelen als hem een voorzet van rechts van Richard Hannon bereikt. De doelman stopt de eerste inzet en vervolgens schiet Jordie de bal tegen de op de grond liggende doelman aan. Na ruim 10 minuten zet Richard Hannon voor op Lloyd Borgers maar deze raakt de bal niet vol. Met nog 7 minuten te gaan in de 1e helft schiet Salim Zerouai van Someren van de rand van de zestien via de graaiende handen van Lennart Quaden beneden in de linker hoek raak 1 – 1.

Kansen worden niet verzilverd
In de tweede helft krijgt, een overigens niet goed draaiend SV Meerssen, volop kansen om de overwinning in de wacht te slepen. Zo kopt Jordie van der Schoot in de 50e minuut ver naast en schiet Dogan Golpek in de 58e minuut uit een hoekschop rakelings over. Lloyd Borgers heeft met nog een kwartier te gaan pech als hij van dichtbij slechts de paal treft. Het blijft uiteindelijk 1 – 1. 

Lees vorig bericht

De Stip vierde 25 jarig bestaan

Lees volgend bericht

Excursie Groeve ’t Rooth