Landschapsmanifest ondertekend

Op de Wereldwaterdag en Boomfeestdag hebben diverse natuur- en milieuorganisaties en de gemeente Meerssen, in Geulle, een landschapsmanifest ondertekend.

Zestien organisaties
Vertegenwoordigers van de gemeente Meerssen, Stichting IKL, LLTB, IVN Ulestraten, IVN Meerssen, Milieudefensie, Wildbeheereenheid Beekdal, Wildbeheereenheid De Maasvallei, Stichting het Limburgs Landschap, Natuurrijk Limburg Zuid, VVV Zuid-Limburg, WML, Waterschap Limburg, Staatsbosbeheer en Nationaal Landschap Zuid-Limburg hebben het manifest ondertekend en zich verenigd in het Groenplatform Meerssen nieuwe stijl.

Boomfeestdag
Na het ondertekenen, zowel binnen in de viskantine en buiten op een groot bord, hebben leerlingen van BS Ondersteboven, bomen geplant bij de visvijver in Geulle. De kinderen zijn hierbij geholpen door vertegenwoordigers van de natuur- en milieuorganisaties. De Boomfeestdag had een speciaal tintje, omdat de stichting boomfeestdag 60 jaar bestaat. Na het planten van de bomen werden de kinderen getrakteerd op een versnapering.

Lees vorig bericht

100.000 euro voor onderzoek naar verbindingsweg

Lees volgend bericht

Gemeente reserveert ton voor vertrekkend griffier