Laura Scheepers gaat, Andreas Pohle komt

Laura Scheepers van partij KIJK!!! heeft aan het begin van de raadsvergadering afscheid genomen. Zij werd door de burgemeester toegesproken. Daarna nam een geëmotioneerde Paul Janssen als fractievoorzitter van KIJK!!! het woord en hij roemde de samenwerking inzet van Scheepers in de raad. De overige partijen onderstreepte dit.

Nog twee vrouwen in de raad
Met het vertrek van Scheepers is het aantal vrouwen in de raad teruggebracht tot twee. Andreas Pohle neemt het stokje over van Laura Scheepers en is geïnstalleerd als raadslid voor partij KIJK!!!

Nieuw burgerraadslid en nieuwe griffier
Michel Hendriks is na het afleggen van de gelofte nieuw burgerraadslid voor het CDA geworden en Yarca Dreessen is benoemd tot nieuwe griffier nu Jack Willems door de raad eervol ontslag als griffier is verleend.

Lees vorig bericht

Gemeente reserveert ton voor vertrekkend griffier

Lees volgend bericht

Zijn gemeentegrenzen een belemmering of zege