Zijn gemeentegrenzen een belemmering of zege

Zijn gemeentegrenzen een belemmering of zege, dat is het thema van de tweede aflevering, in de serie over mogelijke samenwerking tussen Meerssen en Valkenburg. Constant Nuytens praat met buurtnetwerker Ton Scheepers uit Meerssen en voorzitter van VVV Zuid Limburg Wim Heuts uit Sibbe.

Onder leiding van Constant Nuytens praten beide heren over de manier, waarop zij geconfronteerd worden met gemeentegrenzen. Zijn gemeentegrenzen harde of zachte grenzen, bestaan deze grenzen wel echt en hoe zit het met grenzen van kernen of dorpen binnen een gemeente? Verslaggevers zijn de straat op gegaan en hebben dezelfde vragen aan passanten gesteld.

Het programma wordt zowel bij TV Valkenburg als bij Meer TV vanaf zondag 26 maart uitgezonden. Bij Meer TV start de uitzending zondag 26 maart, na Meer Actueel van 08:00 uur en is ieder uur te zien tot dinsdag 28 maart 24:00 uur.

Lees vorig bericht

Laura Scheepers gaat, Andreas Pohle komt

Lees volgend bericht

Gemeente sluit RTME/LPO dossier