Filmavond in Stille Week: Jesus our Savior

In de Stille Week op maandagavond 10 april 2017, draait in Gemeenschapshuis De Koel (Past. Geelenplein 6) in Rothem/Meerssen vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur de pas uitgekomen film ‘The Savior’. De film wordt vertoond op groot scherm en in het Nederlands ondertiteld.

The Savior is de eerste film over het leven van Jezus die gemaakt werd in het Midden-Oosten, waardoor het verhaal een bijzonder authentiek karakter heeft. 

Als basis voor de film werd het door de arts en historicus Lukas geschreven verslag van het leven van Jezus Christus gebruikt. Zorgvuldig zijn alle feiten verfilmd die bekend zijn over Zijn geboorte, opvoeding, plaats in de samenleving, veroordeling, dood, opstanding en hemelvaart. Een film dus, die gaat over Jezus, Die zorgde voor een omwenteling in de wereldgeschiedenis. 

Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie en thee. De entree voor deze avond is gratis. Iedere bezoeker ontvangt aan het eind van de avond (zonder verdere verplichtingen) een (kinder)bijbel in modern Nederlands. Voor meer informatie of vragen, kunt u contact opnemen met 043-3653082 of jezusfilm@solcon.nl.

Lees vorig bericht

Raad geeft unaniem 100.000 euro voor onderzoek verbindingsweg Ulestraten

Lees volgend bericht

MIC C1 kampioen