SV Meerssen loopt drie punten uit

Door de overwinning op SSS’18 loopt SV Meerssen drie punten uit op Susteren. Susteren verloor zelf. Zondag komt Susteren naar Meerssen.

Snel doelpunt
De start in Overloon is veelbelovend. In de 3e minuut eindigt een combinatie van Richard Hannon naar Lloyd Borgers bij George Simon. Deze laatste hoeft maar van dichtbij af te drukken 0 – 1. In de 7eminuut vindt Dogan Golpek bij een schot van 20 meter, de goed mee voetballende doelman op zijn post. Aan de overzijde moet Lennart Quaden ten koste van een hoekschop redding brengen bij een schot van Bas Joosten. Op het moment dat  Lloyd Borgers in de 20e minuut met een schuiver in de rechter benedenhoek de doelman verschalkt en de 0-2 scoort, lijkt Meerssen op een makkelijke zege af te stevenen. Een strafschop in de 38e minuut brengt de spanning weer terug. Paul Janssen van SSS’18 schiet namelijk via de binnenkant van de paal raak 1 – 2.

Laatste 20 minuten brengen de beslissing
In de 2e helft valt er niet veel te genieten tot de laatste 20 minuten. Richard Hannon haalt in de 69e minuut van dichtbij uit doch vindt een tegenstander op zijn weg. 5 minuten later is het wel raak als Lloyd Borgers op links de bal krijgt uit een pass van Dogan Golpek, waarbij Richard Hannon handig over de bal stapt. Lloyd schiet in de verste hoek binnen 1 – 3. In de 87e minuut wordt Richard Hannon beloond nadat hij de doelman onder druk zet als deze de bal naar voren wil schieten. Hannon zet de bal voor naar Dogan Golpek. Hij schiet de bal tussen de benen van de uitlopende doelman, wwadoor de bal in het doel verdwijnt 1 – 4. Een vrije trap in de 88e minuut van Jesse Rommen levert uiteindelijk de 2 – 4 eindstand op.

Lees vorig bericht

Gemeenteraad gaat gemakkelijk akkoord met ton voor griffier

Lees volgend bericht

Diesviering Meerssen Mannenkoor