Snelheidsontroles politie Catharinastraat

Wethouder Houben heeft tijdens de raadsvergadering aangegeven dat hij verbaast was dat de politie binnen 30 KM zones snelheidscontroles hield. Hij had eerder verklaard dat er geen controles in 30 KM zones zouden plaatsvinden. Echter de Politie heeft zijn eigen bevoegdheden en kan te allen tijde snelheidscontroles houden, ook binnen 30 KM zones. 

In gesprek met politie
Wethouder Houben is in gesprek gegaan met de politie en dit heeft geresulteerd in het feit dat hij de politie gevraagd heeft extra snelheidscontroles te houden op de Catharinastraat in Ulestraten. De verkeersdruk op deze straat is groot, echter het is een doorgaande ontsluitingsweg. De controles moeten qua snelheid dienen als afschrikking voor het doorgaand verkeer in Ulestraten.

Gesprekken met bewonerscomité
Tevens zij Houben dat hij weer in gesprek gaat met de bewonerscommissie van de Catharinastraat. “We moeten tot een oplossing komen voor de bewoners van de Catharinastraat”, aldus Houben. Bewoners van de Catharinastraat juichen, het weer op gang komen van de gesprekken met de gemeente, toe.

Lees vorig bericht

Diesviering Meerssen Mannenkoor

Lees volgend bericht

Diaserie over Bunde trok veel belangstelling