Knutselen in het Bijenpaviljoen zondag 9 april 2017

Lente, Pasen, Moederdag. Kom je iets leuks maken in het Bijenpaviljoen? Je mag kneden, knippen, snijden, rollen, vlechten, allemaal met bijenwas. In een half uurtje heb je al iets moois gemaakt! Een pakketje knutselspullen kost tussen 2 en 5 euro. Je mag met z’n tweeën werken met één pakketje. Mama’s, papa’s, oma’s en opa’s die graag knutselen, mogen ook meedoen.

Op zondag 9 april ben je welkom in het Bijenpaviljoen op Buitenplaats Vaeshartelt, Weert 9 te Maastricht. Je mag beginnen om 11 uur, we stoppen om 3 uur. BELANGRIJK: je kunt bij ons NIET pinnen! Contant betalen graag.Meer weten? Kijk op www.imker-mergelland.nl of op de website van Buitenplaats Vaeshartelt. www.buitenplaatsvaeshartelt.nl. We hopen dat je erbij bent. We kijken al naar jou uit! Tot dan.

Groeten van de knutselbijtjes Mathilde, Paula en Vivian.

Lees vorig bericht

Vleermuisexcursie: De Dellen en het Meerssenerbroek

Lees volgend bericht

Nieuws Judoclub Bunde